hundertwasserblog

Home » Raintower Plochingen » Gerenoveerde wigwamtenten Kindervallei

Gerenoveerde wigwamtenten Kindervallei

mei 2005
M D W D V Z Z
« Apr   Jun »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Advertenties

Gerenoveerde wigwamtenten Ronald McDonald Kindervallei klaar!

Valkenburg a/d Geul – 17 mei

Zondag 22 mei om 14.45 uur worden de geheel gerenoveerde wigwamtenten van Ronald McDonald Kindervallei gepresenteerd. De wigwamtenten passen goed bij de stijl van de befaamde kunstenaar Friedensreich Hundertwasser en geven alvast een sfeerimpressie van de toekomstige Ronald McDonald Kindervallei.
De vernieuwde wigwamtenten zijn niet alleen mooier, maar ook duurzamer en daarmee wordt de kwaliteit van de bijzondere vakanties verhoogd.

Al negen jaar kunnen gezinnen met een gehandicapt kind zomers hun vakantie vieren in deze wigwamtenten. Met de komst van de Kindervallei kan dit zo meteen het hele jaar door, omdat er straks ook appartementen zijn, waarbij je niet van het weer afhankelijk bent. Het initiatief voor Ronald McDonald Kindervallei komt van Stichting Revalidatie Limburg (SRL) en het Ronald McDonald Kinderfonds. Het gebouw is een belangrijke aanvulling op de bestaande vakantie-accommodatie van
Franciscusoord. Gezinnen met een gehandicapt kind kunnen hier straks terecht voor verschillende doeleinden: een tijdelijk logeeradres, een vakantie, lotgenotencontact en voor de kinderen zelf veel vertier.

De Regenboogspiraal van Valkenburg aan de Geul Naast de vakantievoorziening in wigwamtenten bestaat Ronald McDonald Kindervallei straks uit Hundertwassers ‘Regenboogspiraal van Valkenburg aan de Geul’. De bouw van ‘de Regenboogspiraal’ in Ronald McDonald Kindervallei begint rond de zomer dit jaar.
Er is nog veel geld nodig om de Kindervallei te realiseren en de werving van sponsors is in volle gang. Sponsors krijgen de mogelijkheid om een heel zichtbaar en specifiek onderdeel van de Kindervallei te financieren, zoals bijvoorbeeld het theater, een wigwamtent, een gastenkamer, een raam of een pilaar. Op deze manier kan iedere sponsor zijn naam aan een uniek stukje Hundertwasser verbinden.
Hundertwassers kleurrijke en sprookjesachtige stijl zorgt er straks voor dat ‘de Regenboogspiraal’ in Ronald McDonald Kindervallei een opvallend en uniek project wordt in het Geuldal bij Franciscusoord.

Naast de presentatie van de wigwamtenten vindt op het Franciscusoord een natuurmonumenten-doedag voor kinderen plaats en worden er diverse leuke activiteiten georganiseerd.

Voor meer informatie kijk op www.ronaldmcdonaldkindervallei.nl

Advertenties
%d bloggers liken dit: